Sponzen Ridder

dit is steeds meer een blog, dan wel een homepage

dinsdag, februari 07, 2006

Sprokkels

Saai, maar onmisbaar.
  • Vorige week onszelf betrapt. De baby lag luid te krijsen door de babyfoon. Dus hebben we die even afgezet totdat het weer stil was. Dan kon de foon weer aan. Nuttig gerief!
  • Net op de regionale: Inbev ontkent dat ze de productie van Hoegaerden gaan verhuizen naar Rusland. Want daar brouwen we nu al Hoegaerden.
  • Olympische atleten mogen niet bloggen (DSO). Kwestie van de mediabedrijven die een arm en een been betalen om foto's/interviews te mogen maken niet in het sponzen harnas te jagen. Bloggers zijn dus officieel journalisten.
  • Net na de vergadering sprak het koekje: "Och ja, [knip], ik heb uw gespleten persoonlijkheid op het internet ontdekt." Ergens via een foto herkend en dan ergens een link gevonden waar de ene persoon verwijst naar de andere.
    Het is zo al raar genoeg om mensen die je kent van blogs in het echt te zien. Echte mensen terugvinden als blog is nog een stukje vreemder.


6 Comments:

At 8:35 a.m., Anonymous Anoniem said...

- Beebiefoons zijn onmisbaar! Wij hebben er eentje die zoveel ruis heeft dat ie ons wakker houdt en we hem dus onder een paar lagen kussens en dekens moeten verstommen. Nuttig! Gelukkig is de baby voldoende luid om door anderhalvesteense muur te krijsen.

- Dat ze in Rusland eens brouwen waar ze goed in zijn- wodka!

- Who is cookie? zo iets als cookiemonster? da's het nadeel van twee jobs: de mensen weten niet meer waarover je het hebt :-p

- die captcha (/Completely Automated Public Turing Test to Tell Computers and Humans Apart/) test van blogger om spammers niet te laten nuttige feedback commentaar posten hangt serieus mijn voeten uit. Bestaat er geen computerpakket om dit automatisch te laten invullen? Wellicht is dat dé killer application van Amazons "Mechanical Turk" project?

Ook een fijne werkdag gewenst!

 
At 9:51 a.m., Blogger Sponzen ridder said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 9:52 a.m., Blogger Sponzen ridder said...

Koekie is het ventje van Sunnymoon en het baasje van een .

Werkt in de buurt van DUO en meet ook studietijd.

 
At 9:53 a.m., Blogger Sponzen ridder said...

een konijn, moest dat zijn.

Dat bij duo werkt?

 
At 5:41 p.m., Anonymous Anoniem said...

mmmmm, pluisje en paarsgewijze vergelijkingen ... niet zo'n goede combinatie denk ik dan

 
At 9:48 p.m., Blogger Sponzen ridder said...

Oei, ik dacht dat konijntjes daar nu net bekend voor stonden, voor dat paarsgewijze...

 

Een reactie posten

<< Home